VanderLinde biedt psychologische en pedagogische hulp op een van de praktijklocatie in Hilversum (Vaartweg 28). 


VanderLinde is gespecialiseerd in oplossingsgerichte en kortdurende individuele, relatie-, en familietherapie.


VanderLinde vindt een goede klik tussen cliënten en psycholoog heel belangrijk. Als het eerste gesprek niet bevalt brengt VanderLinde alleen onkosten twv 35 euro in rekening. Indien het wel bevalt betaalt u het normale uurtarief en maken we een vervolgafspraak.


VanderLinde streeft om de behandeling kortdurend te houden: tussen de 8 tot 12 sessies. De dynamiek van elke therapie is anders en het kan dat er enkele sessies meer nodig zijn. 


In het begin zal de frequentie van de behandeling bij VanderLinde groter zijn, naarmate de tijd vordert zal er meer tijd tussen de sessies zitten. VanderLinde werkt met de Evidence Based Feedback Informed Treatment. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode zorgt ervoor dat u uitstekend wordt begeleid.
VanderLinde werkt systemisch. Systemische therapie is een vorm van therapie die mensen en hun omgeving als onlosmakelijk verbonden ziet. We onderzoeken wat bij jou de interactionele patronen en dynamieken zijn. We brengen jouw krachten en klachten in kaart en plaatsen deze binnen de context waarin ze zich tonen. We onderzoeken samen hoe jouw klachten en krachten samenhangen met jouw eigen geschiedenis. 


VanderLinde biedt pedagogische ondersteuning. Met ouders kijken we wat maakt dat het niet makkelijk gaat in de opvoeding. De module is erop gericht meer duidelijkheid en structuur te creeren in het dagelijkse leven.


VanderLinde verzorgt workshops en trainingen voor ouders, hulpverleners en professionele opvoeders. 


VanderLinde is als zorgonderneming op zoek naar nieuwe manieren om mensen psychologische hulp te bieden door middel van kruisbestuivingen aan te gaan met technologie en nieuwe media- zie http://www.pinkcloud.nu.

individuele_therapie.htmlrelatie_therapie.htmlfamilie_therapie.htmlFIT.htmlpraktijk.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1shapeimage_6_link_2shapeimage_6_link_3